Obtine cele mai bune rezultate la proba teoretica a examenului auto invatand rapid si eficient prin metoda teste-carnet.ro
Home Despre Metoda Contact                                         
sunteti aici: Teste carnet / Despre
22 din 26
intrebari aleatorii
testare categorii
simulare
13 din 15
intrebari aleatorii
testare categorii
simulare
Legislatie
Codul rutier
Regulamentul auto
Indicatoare, dispozitive si marcaje rutiere
Indicatoare de avertizare
Indicatoare de reglementare
Indicatoare de orientare si informare
Panouri aditionale
Dispozitive de semnalizare luminoasa
Indicatoare kilometrice
Indicatoare hectometrice
Indicatoare rutiere si mijloace de semnalizare a lucrarilor in zona drumului public
Marcaje rutiere
Semnalele politistului

Recomandam
Culori ulei
Aer conditionat
Centrale termice
SEO. Optimizare site
Stomatologie
RR Corpuri de Iluminat
Despre


Invatarea
interactiva permite o reevaluare permanenta a cunostintelor de legislatie rutiera si a regulilor de circulatie. Fiecare intrebare este insotita de posibilitatea de a lua notite. Metoda Teste-Carnet.ro iti ofera posibilitatea de a fi propriul evaluator, prin aprofundarea raspunsurilor corecte si intelegerea alegerilor gresite. Structurarea corecta a informatiilor si a notitelor ofera conditiile unui feed-back cat se poate de personalizat pentru fiecare utilizator al site-ului.


Cunostintele acumulate pe durata parcurgerii teoriei pot fi testate prin intrebari aleatorii, structurate pe capitole si chiar in cadrul unei simulari de examen. Prin disponibilitate online 24/24, metoda permite cursantilor sa se pregateasca in ritmul lor si reduce timpul necesar asimilarii corecte si complete a materiei cu pana la 60%; sistemul genereaza rapoarte specifice care ofera cursantilor o vedere de ansamblu asupra subiectelor cu probleme, cele despre care sunt nesiguri si cele pe care ei insisi si le-au propus pentru aprofundare.


Metoda clasica de a invata nu este foarte eficienta din mai multe puncte de vedere. Parcurgerea in totalitate a testelor de mai multe ori poate distrage atentia de la intrebarile care pun probleme. Pe parcursul testelor, poti semnala situatiile in care nu esti sigur de un raspuns. Metoda de invatare pe care ti-o propune Teste-Carnet.ro se focalizeaza in special pe punctele slabe ale cursantului si insista pe acumularea acelor cunostinte a caror asimilare individuala se dovedeste a fi mai dificila.


Permisul de conducere din primaAcumularea de informatii intr-o maniera cat mai eficienta este calea cea mai sigura de a trece proba teoretica la examenul auto inca de la prima incercare. Metoda de parcurgere a testelor oferita de acest site aduce acumularea de cunostinte esentiale intr-o forma prietenoasa si sigura, la indemana oricui. Avand la dispozitie un istoric personal iti poti canaliza atentia doar asupra intrebarilor care ti-au pus probleme. Evitarea comiterii acelorasi greseli la noi parcurgeri ale testelor este un pas esential in obtinerea celor mai bune rezultate la examenul auto!Stiri
Lansarea versiunii beta
E-Studio Design & Development a lansat teste-carnet.ro - un site dedicat celor care vor sa isi ia sau sa isi ia inapoi carnetul de conducere.

Site-ul este inca in versiune beta, urmand sa mai adaugam facilitati si sa reparam bug-uri pe masura ce le descoperim sau ne sunt semnalate.
Site-uri partenere
www.animalutze.com
www.stopfumatul.ro
ip.info.ro
www.e-studio.ro
E-Media CMS
Servicii Web Design