Obtine cele mai bune rezultate la proba teoretica a examenului auto invatand rapid si eficient prin metoda teste-carnet.ro
Home Despre Metoda Contact                                         
sunteti aici: Teste carnet
22 din 26
intrebari aleatorii
testare categorii
simulare
13 din 15
intrebari aleatorii
testare categorii
simulare
Legislatie
Codul rutier
Regulamentul auto
Indicatoare, dispozitive si marcaje rutiere
Indicatoare de avertizare
Indicatoare de reglementare
Indicatoare de orientare si informare
Panouri aditionale
Dispozitive de semnalizare luminoasa
Indicatoare kilometrice
Indicatoare hectometrice
Indicatoare rutiere si mijloace de semnalizare a lucrarilor in zona drumului public
Marcaje rutiere
Semnalele politistului

Recomandam
Culori ulei
Aer conditionat
Centrale termice
SEO. Optimizare site
Stomatologie
RR Corpuri de Iluminat
Teste auto
ATENTIE! Testele de pe acest site NU sunt actualizate conform cu schimbarile Codului Rutier din 2013.
Bine ai venit pe primul website romanesc ce iti ofera, pe langa posibilitatile obisnuite de informare si autotestare a cunostintelor de legislatie rutiera, o metoda eficienta de invatare. Cu metoda TesteCarnet.ro esti mai aproape de dobandirea permisului de conducere, pentru ca parcurgi mult mai usor tot ceea ce ai de invatat pentru a sustine examenul. Orice utilizator al teste-carnet.ro isi poate evalua cunostintele in materie de legislatie rutiera si reguli de circulatie folosindu-se de aplicatiile prezente pe site. Testele se adreseaza atat persoanelor care dau examen pentru obtinerea unui nou permis auto (sectiunea 22 din 26) cat si celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen cat mai scurt (sectiunea 13 din 15).
22 din 26 pentru promovarea probei teoretice13 din 15 pentru redobandirea permisului de conducere


Sintetizarea si afisarea clara a informatiilor, alaturi de posibilitatea de a lua notite ajutatoare la fiecare intrebare, stau in spatele unei modalitati prietenoase si eficiente de a invata pentru proba teoretica la examenul auto. Pentru a-ti putea adauga notite care sa fie salvate automat si sa le poti astfel accesa de oricate ori doresti, este necesar sa ai un nume de utilizator si o parola; prin urmare, te invitam sa te inregistrezi gratuit aici.
Stiri
Lansarea versiunii beta
E-Studio Design & Development a lansat teste-carnet.ro - un site dedicat celor care vor sa isi ia sau sa isi ia inapoi carnetul de conducere.

Site-ul este inca in versiune beta, urmand sa mai adaugam facilitati si sa reparam bug-uri pe masura ce le descoperim sau ne sunt semnalate.
Site-uri partenere
www.animalutze.com
www.stopfumatul.ro
ip.info.ro
www.e-studio.ro
E-Media CMS
Servicii Web Design