Obtine cele mai bune rezultate la proba teoretica a examenului auto invatand rapid si eficient prin metoda teste-carnet.ro
Home Despre Metoda Contact                                         
sunteti aici: Teste carnet / Metoda
22 din 26
intrebari aleatorii
testare categorii
simulare
13 din 15
intrebari aleatorii
testare categorii
simulare
Legislatie
Codul rutier
Regulamentul auto
Indicatoare, dispozitive si marcaje rutiere
Indicatoare de avertizare
Indicatoare de reglementare
Indicatoare de orientare si informare
Panouri aditionale
Dispozitive de semnalizare luminoasa
Indicatoare kilometrice
Indicatoare hectometrice
Indicatoare rutiere si mijloace de semnalizare a lucrarilor in zona drumului public
Marcaje rutiere
Semnalele politistului

Recomandam
Culori ulei
Aer conditionat
Centrale termice
SEO. Optimizare site
Stomatologie
RR Corpuri de Iluminat
Metoda

Invata pe categorii

Ca sa te pregatesti asa cum trebuie pentru proba teoretica a examenului auto ai nevoie sa iti structurezi procesul de invatare. Ca si in capitolele unei lectii, categoriile din legislatia rutiera sunt cele de la care studiul trebuie sa inceapa. Categoriile din teste-carnet.ro sunt repartizate pe principalele parti ale legislatiei rutiere.

Parcurgerea testului pe categorie
 • Ia notite! Daca intalnesti o intrebare care iti pune probleme, noteaza-ti observatii. Orice notita te poate ajuta sa intelegi un raspuns, fie el corect sau gresit. La o urmatoare parcurgere, poti vizualiza sau modifica notitele in cazul in care ai cont si esti logat. Fiecare intrebare care a primit o notita va fi semnalata ca atare.
 • Indica intrebarile care iti pun probleme! Atunci cand nu esti sigur de un raspuns, bifeaza casuta corespunzatoare. Astfel vei putea evalua si identifica exact punctele slabe din pregatirea pentru proba teoretica.
Analiza rezultatelor

La sfarsitul testului pe categorie vei primi informatii despre performanta ta. In functie de informatiile primite iti poti identifica slabiciunile si gradul in care stapanesti cunostintele despre respectiva categorie. In functie de modul in care ai raspuns si ai specificat daca esti sigur sau nu, intrebarile pot fi clasificate in:

 • PUNCTE TARI (cand ai raspuns corect si ai fost sigur - aceste intrebari sunt cele pe care te poti baza pentru obtinerea celor mai bune rezultate)
 • SLABICIUNI (cand ai raspuns corect si ai fost nesigur - aceste intrebari pot fi interpretate corect fara ezitare intr-o viitoare parcurgere a testului)
 • OPORTUNITATI (cand ai raspuns gresit si ai fost nesigur - aceste intrebari trebuie aprofundate si intelese cat mai bine pentru a le putea aborda cat mai corect in viitor)
 • AMENINTARI (cand ai raspuns gresit si ai fost sigur - aceste intrebari au nevoie de cea mai multa atentie din partea ta)

Cu cat numarul PUNCTELOR TARI este mai mare si cel al AMENINTARILOR este mai mic, cu atat te apropii mai mult de rezultatele dorite.

Poti trece la urmatoarea categorie?

Statisticile finale iti ofera si un procentaj al raspunsurilor corecte. Este esential sa insisti pe o categorie pana cand o vei stapani cu adevarat. Mai mult, daca ai cont si esti logat, poti urmari evolutia ta de-a lungul parcurgerilor aceleiasi categorii. REPETA testul pe categorie pana cand vei obtine un procentaj al raspunsurilor corecte de peste 95%. In momentul in care stapanesti o anumita categorie, treci la urmatoarea.

Esti pregatit pentru simularea de examen?

In momentul in care ai parcurs cu succes toate categoriile iar marea majoritate a intrebarilor din toate testarile reprezinta PUNCTE TARI pentru tine, poti incepe sa-ti probezi cunostintele in simularile de examen.

Simularea de examen

Proba teoretica este primul pas pentru obtinerea dreptului de a conduce un autovehicul. In parcurgerea simularilor trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte legate de examenul real:

Pentru "22 din 26"

 • Proba teoretica se sutine pe calculator
 • Timpul afectat rezolvarii unui chestionar este de 30 de minute
 • Dupa cinci raspunsuri gresite, proba teoretica se opreste automat
 • Intrebarile pot avea mai multe variante de raspuns

Pentru "13 din 15"

 • Proba se sustine pe un chestionar printat
 • Timpul acordat este de 20 de minute
 • Intrebarile au o singura varianta de raspuns
 • In cazul in care testul nu este promovat, perioada de suspendare a permisului se prelungeste cu inca 30 de zile sau pana la promovarea testului la o programare de examinare ulterioara.
 • Testul se poate da in fiecare zi pana la promovare.

Nu uita sa iti iei notite si sa bifezi intrebarile unde ai fost nesigur atunci cand ai raspuns. Daca ai cont si esti logat ai urmatoarele facilitati:

 1. faci testele de cate ori vrei si poti sa urmaresti rezultatele din parcurgerile precedente
 2. identifici intrebarile unde ai progresat si cele care iti pun in continuare probleme
 3. iti focalizezi eforturile de invatare pe OPORTUNITATI si AMENINTARI


Stiri
Lansarea versiunii beta
E-Studio Design & Development a lansat teste-carnet.ro - un site dedicat celor care vor sa isi ia sau sa isi ia inapoi carnetul de conducere.

Site-ul este inca in versiune beta, urmand sa mai adaugam facilitati si sa reparam bug-uri pe masura ce le descoperim sau ne sunt semnalate.
Site-uri partenere
www.animalutze.com
www.stopfumatul.ro
ip.info.ro
www.e-studio.ro
E-Media CMS
Servicii Web Design