Obtine cele mai bune rezultate la proba teoretica a examenului auto invatand rapid si eficient prin metoda teste-carnet.ro
Home Despre Metoda Contact                                         
sunteti aici: Teste carnet / 13 din 15 / simulare
22 din 26
intrebari aleatorii
testare categorii
simulare
13 din 15
intrebari aleatorii
testare categorii
simulare
Legislatie
Codul rutier
Regulamentul auto
Indicatoare, dispozitive si marcaje rutiere
Indicatoare de avertizare
Indicatoare de reglementare
Indicatoare de orientare si informare
Panouri aditionale
Dispozitive de semnalizare luminoasa
Indicatoare kilometrice
Indicatoare hectometrice
Indicatoare rutiere si mijloace de semnalizare a lucrarilor in zona drumului public
Marcaje rutiere
Semnalele politistului

Recomandam
Culori ulei
Aer conditionat
Centrale termice
SEO. Optimizare site
Stomatologie
RR Corpuri de Iluminat
simulare examen 13 din 15

In cadrul acestei sectiuni poti sa-ti pui la incercare cunostintele despre legislatia rutiera si regulile de circulatie parcurgand o serie de chestionare foarte asemanatoare celor oficiale. Metoda Teste-Carnet.ro se bazeaza pe invatarea regulilor de circulatie si intelegerea legislatiei, nu pe memorarea automata a unor grile! Astfel, simularea iti ofera posibilitatea de a aborda intr-o maniera cat mai autentica proba teoretica a examenului pentru redobandirea permisului de conducere, dar te pregateste si pentru situatii neprevazute si lapsusuri!

Ca si in cazul examenului real, pentru obtinerea celor mai bune rezultate, este foarte important sa nu te grabesti si sa iti acorzi timpul necesar fiecarei intrebari.

In vederea pregatirii pentru viitorul examen foloseste-te de toate posibilitatile de asistenta pe care ti le ofera site-ul teste-carnet.ro.

Ia notite la intrebarile unde raspunsul ti se pare ca are nevoie de o completare personala si marcheaza-ti intrebarile unde nu ai fost sigur de raspunsul dat.Stiri
Lansarea versiunii beta
E-Studio Design & Development a lansat teste-carnet.ro - un site dedicat celor care vor sa isi ia sau sa isi ia inapoi carnetul de conducere.

Site-ul este inca in versiune beta, urmand sa mai adaugam facilitati si sa reparam bug-uri pe masura ce le descoperim sau ne sunt semnalate.
Site-uri partenere
www.animalutze.com
www.stopfumatul.ro
ip.info.ro
www.e-studio.ro
E-Media CMS
Servicii Web Design